Link Video Jeffrey Dahmer Dressing Drawer

Ngopisantuy.com – Link Video Jeffrey Dahmer Dressing Drawer Bertemu lagi dengan kami, sudah tentu; ini akan menjadikan perbualan yang sangat menarik, dan ramai orang sedang mencarinya di internet sekarang.

Bagi mereka yang berminat, kami akan memberikan penjelasan yang agak komprehensif mengenai Pautan Video Laci Berpakaian Jeffrey Dahmer dalam artikel ini.

Tetapi adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang subjek jeffrey dahmer polaroid tersebut? Jika demikian, lihat sahaja perbincangan yang telah kami sediakan di bawah.

Link Video Jeffrey Dahmer Dressing Drawer

Link Video Jeffrey Dahmer Dressing Drawer Laci Berpakaian Jeffrey Dahmer Netflix baru sahaja mengeluarkan siri jenayah sebenar yang terbaharu, Monster:The Story of Jeffrey Dahmer.

Link Video Jeffrey Dahmer Dressing Drawer
Link Video Jeffrey Dahmer Dressing Drawer

Siri ini dengan cepat naik ke senarai 10 teratas rancangan paling banyak ditonton Netflix. Populariti rancangan ini turut dibantu oleh nama-nama besar seperti Ryan Murphy sebagai pencipta dan Evan Peters sebagai pelakon Jeffrey Dahmer.

Baca Juga : New Link Portal Zacarias Jeffrey Dahmer

Apa yang menyedihkan dari jeffrey dahmer polaroids, siri ini turut mendapat kritikan ramai kerana dikritik kerana meromantikkan pembunuh bersiri dan membuatkan keluarga mangsa Jeffrey Dahmer berasa lebih trauma.

Siapa Itu Jeffrey Dahmer Dressing Drawer

Monster:Kisah sebenar pembunuh bersiri bernama Jeffrey Dahmer, juga dikenali sebagai Milwaukee Cannibal atau Milwaukee Monster, berbeza daripada The Jeffrey Dahmer Story.

Dahmer membunuh 17 orang dewasa dan remaja, yang majoritinya adalah orang kulit berwarna, antara 1978 dan 1991. Dia juga mencacatkan, necrophilises, dan mengkanibal mangsanya selain membunuh mereka.

Siri ini merangkumi kes Jeffrey Dahmer dengan terperinci yang mencukupi sepanjang sepuluh episod jeffrey dahmer polaroid originals.

Bermula dengan zaman kanak-kanak Dahmer dan meneruskan kaedah dan strategi yang digunakannya untuk membunuh mangsanya sehingga dia ditangkap dan akhirnya dibicarakan.

Siri ini juga menunjukkan bagaimana sistem undang-undang gagal menghalang Dahmer daripada melakukan jenayahnya.

Siri ini, misalnya, menggambarkan Konerak Sinthasomphone, seorang mangsa berusia 14 tahun yang hampir melarikan diri dari Dahmer jeffrey dahmer dresser drawer, dalam episod kedua.

Bagaimanapun, polis memberikan dakwaan Dahmer bahawa Konerak adalah kekasihnya lebih dipercayai daripada perkara lain.

Jiran wanita kulit hitam Dahmer meminta polis memeriksanya berulang kali kerana dia fikir ada sesuatu yang tidak kena. Tetapi polis tidak mengendahkan Dahmer sekali lagi, dan dia akhirnya dibenarkan untuk melaksanakan rancangannya.

Selepas Eric Perry, sepupu mangsa Dahmer, Errol Lindsey, berkata bahawa keluarganya marah tentang rancangan Netflix, terdapat kritikan.

Kerana saya sedar bahawa media jenayah sebenar mendapat permintaan tinggi jeffrey dahmer polaroids là j, saya tidak mahu menentukan pilihan saya kepada orang lain.

Tetapi jika anda ingin tahu bagaimana keadaan mangsa, anda harus tahu bahawa keluarga saya kecewa dengan siri ini.

Untuk tujuan apakah rancangan ini mengembalikan trauma masa lalu kami? Apakah itu? Berapa banyak dokumentari, jeffrey dahmer polaroid pictures siri dan filem yang kami perlukan?” di Twitter, katanya.

Kakak Errol Lindsey, Rita Isbell juga menyuarakan penolakannya terhadap rancangan itu.Rita membuat kenyataan sebagai peguambela mangsa semasa perbicaraan pada tahun 1992.

Siri ini juga melakonkan semula kenyataan emosinya.Walau bagaimanapun, Rita menyifatkan adegan itu sebagai “menyerang semula.”

Kerana adegan dalam rancangan itu mengimbau kembali perasaannya pada masa itu, dia sangat terganggu. Selain itu, dia dan keluarganya tidak pernah dihubungi oleh Netflix mengenai penghasilan siri ini.

Dia menyangka Netflix hanya mahu menjana wang daripada tragedi yang dilalui keluarganya.

Tidak perlu dikatakan bahawa kerana ia sangat menyeronokkan untuk ditonton, jenayah sebenar adalah salah satu genre yang paling popular.

Selain itu, filem dan siri televisyen yang berdasarkan kisah benar sentiasa mampu memikat hati penonton.

Isunya ialah jenayah sebenar sering dikritik kerana tidak mengambil berat tentang mangsa dan keluarga mereka. Jenayah sebenar, berbeza dengan dokumentari, memaparkan peristiwa dalam konteks teater.

Rancangan seperti ini hanya akan memburukkan lagi trauma yang dialami oleh keluarga mangsa. Tambahan pula, apabila mereka sendiri bukan sebahagian daripada penciptaannya.

Reputasi rancangan untuk meromantikkan Jeffrey Dahmer ialah isu lain. Raksasa: Kisah Jeffrey Dahmer bukan sahaja menggambarkan jenayah yang dilakukan Dahmer, tetapi ia juga memberikan latar belakang tentang Dahmer sebagai orang yang akhirnya melakukan jenayah.

Pertunjukan genre jenayah sebenar sering melakukan perkara ini. Disebabkan fakta bahawa siri jenayah sebenar biasanya juga cuba menguraikan perkara yang akhirnya menjadikan pelaku sebagai penjenayah yang keji, seperti dengan menerangkan didikan pelaku, latar tempat dia dibesarkan dan ideologi atau cara berfikir si pelaku.

Di satu pihak, strategi di atas berpotensi untuk mengemukakan fenomena pembunuh bersiri sebagai isu yang pelbagai rupa. Mereka bukan sahaja orang jahat yang tidak mempunyai kompas moral, tetapi mereka juga orang yang, selepas beberapa siri peristiwa dalam hidup mereka.

Membuat keputusan untuk melakukan jenayah.Sebaliknya, strategi ini berpotensi untuk memanusiakan watak pelakon dan membuatkan penonton benar-benar merasainya.

Akhirnya, tidak mengapa jika ingin membuat siri tentang jenayah dalam kehidupan sebenar. Namun begitu, produk media ini mesti dihasilkan dengan empati yang melampau terhadap mangsa.

Baca Juga : Link Fotos Polaroid Jeff Reais Morto

Pencipta siri itu sekurang-kurangnya mesti bertindak dengan suci hati dengan mendapatkan kebenaran keluarga. Kerana jika ini tidak berlaku, pembunuh bersiri atau pembuat ilmmaker akan menggunakan trauma orang lain sebagai hiburan.

Jenayah sebenar mungkin menjadi tontonan yang mengujakan penonton. Namun, apabila apa yang dilalui mangsa menjadi produk hiburan yang dimakan masyarakat umum, Watch jeffrey dahmer brother mangsa sebenarnya terpaksa mengalami trauma buat kali kedua.

Akhir Pembahasan

Perbincangan tentang Pautan Video Laci Pakaian Jeffrey Dahmer yang dapat kami sampaikan kepada anda telah berakhir. Kami berharap maklumat yang kami berikan di atas dapat memberi manfaat kepada anda.

Author: Elpan Dio
The author enjoys creating popular and current articles for readers who want to stay current on the latest news. Writing articles has become an obsession for him since he wants to help give relevant and understandable news.